2. Feestkisten

De feestkisten van Swirly Curly Company maken het mogelijk om thuis je eigen kinderverjaardag te vieren aan de hand van verschillende thema’s.  Zo hebben wij een piraten-, disco, eenhoorn-, ridder & jonkvrouwen-, wild west*, Harry Potter en beestenboel*-kist. In de kist vind je een draaiboek met veel doe-, spel- en knutselactiviteiten en materialen voor deze activiteiten. Wij vinden het echter ook belangrijk om bij een themafeest de juiste sfeer neer te zetten, dus in de kist vind je veel (decoratie)materialen voor de aankleding van de feestruimte, verkleedkleren, schmink en tips voor het aanpassen van het eten en drinken aan het thema. Natuurlijk wordt de meeste aandacht besteed aan activiteiten die je op een themafeestje kunt doen.

De kisten worden verhuurt voor 59,95 euro per stuk en zijn standaard voor 8 kinderen. De kist is uit te breiden tot max. 10 kinderen met een meerprijs van 5 euro per kind.

Om het themafeest helemaal compleet te maken kan je ook uitnodigingen [0,75 cent p.s.], cupcakes [8 stuks voor 12,50 euro] en uitdeelzakjes (zonder inhoud) met topper [0,80 cent p.s.] en/of (bedank)labels [0,50 cent p.s.] bijbestellen. [speciale prijzen feestkisten verhuur].

Let op: * = deze kisten zijn nog in de maak, dus s.v.p. 3 weken van te voren bestellen!